Våra områden

Betongarbeten


Betong är vår passion! Vi utför alla typer av betongentreprenader, från mindre villagrunder till större anläggningsprojekt och allt däremellan. Vi har sedan starten 2017 varit med på både stora och små projekt runt om i Sverige och med våra medarbetares långa erfarenhet i byggbranschen kan vi garantera att jobben blir rätt utförda och till rätt pris.

Mark & schakt


Med en bred maskinpark utför vi de flesta uppdrag inom mark och schakt hantering. Med våra erfarna maskinister säkerställer vi ett så noggrant och effektivt arbete som möjligt. 


Inget jobb är för litet eller för stort, vi anpassar oss!

Bergsprängning


Vi erbjuder bergssprängning för ditt markarbete i stor Stockholm. Våra bergssprängare har stor kompetens och yrkeserfarenhet varför vi utför allt ifrån rörgravssprängning till mer avancerad sprängning såsom ex. sprängning nära husgrund och sprängning med låga vibrationer. Vi är flitigt anlitade av både privatpersoner och företag vid sprängning för husgrund och betongplatta.

Finplanering


Parkeringar, parker, tomter, asfalt, murar, kantsten, altaner, planteringar och markstensarbeten m.m.


Att lägga den sista handen vid entreprenaden och skapa utemiljö är kronan på verket. Vi vet hur viktig en snygg finnish är, det är detaljerna som gör helheten.

COPYRIGHT © ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA